Продукти
ЕДИНИЧЕН ПАНЕЛ IBT (CS)

Армирана полистиренова плоскост с две метални мрежи, скрепени чрез дистанционери от електрозаварена стоманена ,галванизирана тел. Този панел се използва за носещи стени, преградни стени и външни затварящи стени. Конструктивният или покриващият слой се полага със система Spritz-Béton .Панелът може да се използва и в хоризонтално положение за създаване на малки покривни конструкций с подходяща армировка от стомана и бетоново покритие. Важно е да се знае ,че има различни видове еднослойни панели. Някои са подходящи за носещи конструкции, други са вариант при който параметрите плътност и дебелина на полистирена и диаметър на стоманената тел се променят в зависимост от изискванията (преградни стени, шумоизолация, покриващи стени, топлоизолация и т.н.).


ДВОЕН ПАНЕЛ IBT (CD)

Експандирани полистиренови поскости с две метални мрежи, заварени една към друга чрез дистанционери от стоманена тел с вариращи отстояния от 8 до 25 cм. Този панел се използва за изграждане на носещи стени ,като допълнителното армиране (според конструктивните изисквания по БДС ) и отливането на бетона се извършват на обекта. Прилага се за многоетажни и едноетажни сгради и за сгради при които има изискавания за повишена топлоизолация.


ПОДОВ/ ПОКРИВЕН ПАНЕЛ IBT (CSol)

Експандирана полистиренова плоскост оформена гредово-оребрена ,армирана с две метални мрежи, заварени една към друга чрез дистанционери от стоманена тел . Този панел се използва за направата на хоризонтални носещи елементи (подови и покривни) след допълнително армиране в оставените отвори според конструктивните изисквания . Отворите на тези структури са оразмерени за високонатоварване според действащите законови норми. Отливането на бетона се извършва на обекта.


СТЪЛБИЩЕН ПАНЕЛ (SP)

Олекотен панел за стълбища -вътрешни и външни. Изработен от полистиренова плоскост според конструктивния проект - армиран с две метални мрежи заварени една към друга чрез дистанционери от стоманена тел . С този панел подходящо армиран и поставен на съответното място се реализират стълбища и рампи до 6 метра. Стълбищният панел се поставя лесно и бързо , той се характеризира с лекота и издържливост на структурата.
 
    
 За компанията
 Продукти
 Документи
 Готови проекти
 Често задавани въпроси
 Партньори
 Контакти
 
 
 
© 2023 IBT.bg / Innovative building Technology Ltd.